Pergi ke kandungan

Menu Utama:

Info Umum

Penafian Untuk...


Penafian untuk Laman Web Cari-cari Homestay

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, jangan rasa ragu-ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di info@caricarihomestay.com.

Penolakan tuntutan untuk WWW.CARICARIHOMESTAY.COM :

Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. WWW.CARICARIHOMESTAY.COM tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan ataupun keputusan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda perolehi di laman web ini (WWW.CARICARIHOMESTAY.COM), adalah diatas risiko anda sendiri. WWW.CARICARIHOMESTAY.COM tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web ataupun direktori atas talian kami. Kami juga tidak berfungsi sebagai agen kutipan sebarang transaksi jual beli ataupun sewa ataupun tempahan penginapan ataupun yang lainnya. Ini bermakna sebarang transaksi yang dilakukan adalah di atas tanggungjawab anda dan para pengusaha yang terlibat.

Dari laman web kami, anda boleh melawat ke laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan ke laman web ataupun informasi yang berguna dan beretika, namun kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan keadaan laman ini. Setiap pautan ke laman web lain tidak menjamin perakuan untuk semua kandungan yang terdapat pada laman web tersebut kerana pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa notis dan ianya boleh berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah 'tidak boleh diterima pakai'.

Sila juga ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma-terma yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman dan juga "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum melibatkan diri dalam mana-mana perniagaan atau memuat naik serta mengguna pakai apa-apa maklumat.

Persetujuan
Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju kepada penafian tuntutan laman web kami dan bersetuju dengan terma-termanya.

Kemaskini
Penafian tuntutan laman web ini telah dikemaskini pada: Jumaat 28 Julai 2017.
· Sekiranya kami mengemaskini, meminda atau membuat apa-apa perubahan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan jelas dipaparkan di sini.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Penafian untuk DIREKTORI SOSIAL EKSKLUSIF CARI-CARI HOMESTAY.

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, jangan rasa ragu-ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di info@caricarihomestay.com.

Penolakan tuntutan untuk DIREKTORI SOSIAL EKSKLUSIF CARI-CARI HOMESTAY:

Semua maklumat di laman Direktori ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Pihak CARI-CARI HOMESTAY tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan ataupun keputusan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda perolehi di laman direktori ini adalah diatas risiko anda sendiri. CARI-CARI HOMESTAY tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman direktori atas talian kami. Kami juga tidak berfungsi sebagai agen kutipan sebarang transaksi jual beli ataupun sewa ataupun tempahan penginapan ataupun yang lainnya. Ini bermakna sebarang transaksi yang dilakukan adalah di atas tanggungjawab anda dan para pengusaha yang terlibat.

Dari laman direktori kami, anda boleh mengakses ke maklumat/ halaman pengiklanan dengan mengikuti pautan yang tersedia. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya pautan ke halaman pengiklanan ataupun informasi yang berguna dan beretika, namun kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan keadaan direktori ini. Setiap pautan ke halaman pengiklanan lain tidak menjamin perakuan untuk semua kandungan yang terdapat pada halaman tersebut kerana pemilik iklan dan kandungan boleh berubah tanpa notis dan ianya boleh berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah 'tidak boleh diterima pakai'.

Sila juga ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman direktori kami, laman web lain yang dipautkan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma-terma yang di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman dan juga "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum melibatkan diri dalam mana-mana perniagaan atau memuat naik serta mengguna pakai apa-apa maklumat.

Persetujuan
Dengan menggunakan laman direktori kami, anda dengan ini bersetuju kepada penafian tuntutan laman direktori kami dan bersetuju dengan terma-termanya.

Kemaskini
Penafian tuntutan laman direktori ini telah dikemaskini pada: Jumaat 28 Julai 2017.
· Sekiranya kami mengemaskini, meminda atau membuat apa-apa perubahan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan jelas dipaparkan di sini.


Hakcipta Terpelihara © 2017-2019 Cari-cari Homestay

Kembali ke kandungan | Kembali ke menu utama